Outdoortrainingen

Outdoortraining

We bieden deze training in verschillende varianten aan, het betreffen 1 tot 2-daagse trainingen. Dit is afhankelijk van de vraagstelling en doel van de beoogde training. Tevens bieden we de mogelijkheid tot aanvullende coaching voor bijvoorbeeld leidinggevend personeel. We zorgen voor inzicht, verdieping en het aanscherpen van vaardigheden door aantrekkelijke werkvormen te gebruiken waardoor de training niet alleen leerzaam, confronterend maar ook leuk is.

Voorafgaand houden we een grondige voorbespreking om de doelstellingen te bespreken en op te stellen. Wij werken het liefst met 1 tot 3 doelstellingen per training. Dit om het maximale uit de training te halen.

Competenties

Wij werken met de volgende competenties: Samenwerken, Initiatief, Assertiviteit, Ambitie, Luisteren, Flexibiliteit, Persoonlijke Effectiviteit en Teamwork. Dit alles geschreven voor persoonlijk, team en bedrijfsbelang.

Wij gebruiken activiteiten waarbij de verschillende competenties alleen of in combinatie van diverse competenties naar voor zullen komen. De activiteiten zijn uiteraard in de frisse buitenlucht, met opties op enkele indoor-lokaties. Voor onze activiteiten wordt een doelgroep analyse gemaakt om maatwerk te leveren. Hierdoor kunnen wij een breed en gevarieerd aanbod van activiteiten voor iedere doelgroep aanbieden. In onze intake kunt u ook zelf activiteiten aandragen, die door onze flexibele en ervaren outdoor-trainers moeiteloos kunnen worden opgenomen in onze training. Voor gespecialiseerde activiteiten, kan ons team externe gecertificeerde specialisten inzetten om uw veiligheid te waarborgen.
Activiteiten die wij bieden is breed, of het nu gaat om een kanotocht, klimparcours, tochten (oa.navigatie, survival, groepsdynamica), sport en spel opdrachten wij passen de activiteiten aan op uw vraagstelling.

Wij creĆ«ren een veilige en gezellige sfeer om optimaal resultaat te behalen en een onvergetelijke dag te beleven. Kortom….Maatwerk!!